Zeven zekerheden

Bestelt u iets bij EuroCollect? Dan profiteert u altijd van de volgende zekerheden. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw bestelling.


 1. 1.

  Tevredenheidsgarantie U behoudt alleen de munten waarmee u 100% tevreden bent. Daarbij bepaalt u zelf hoe snel én hoeveel u verzamelt. U kunt namelijk te allen tijde de leveringen van collecties onderbreken of zelf stopzetten. Een brief, e-mail of telefoontje is voldoende.

 2. 2.

  Echtheidsgarantie EuroCollect garandeert u de echtheid van alle munten die wij u toezenden. Vrijwel iedere munt wordt dan ook geleverd met een echtheidscertificaat waar deze garantie uit blijkt.

 3. 3.

  Kwaliteitsgarantie Als wij u een zending toesturen, dan wordt deze uitvoerig gecontroleerd door onze experts. Wij hebben vele jaren ervaring in het versturen van munten, waardoor u uw zendingen altijd in goede staat zou moeten ontvangen. Omdat kwaliteit hoog in ons vaandel staat leveren wij bovendien ook exclusieve verzamelsystemen waarmee u uw munten optimaal kunt bewaren. Heeft u zich ingetekend op een collectie? Dan ontvangt u deze toebehoren zelfs geheel gratis.

 4. 4.

  Betalingsgemak EuroCollect verstuurt (bijna) alle munten met een rekening. Wij ontvangen uw betaling graag binnen 14 dagen. Bij dure munten zullen wij soms een vooruitbetaling vragen.

 5. 5.

  Privacy en vertrouwen Het verzamelen van kostbare munten is een kwestie van vertrouwen. EuroCollect staat garant voor dit vertrouwen. Dat betekent dat uw persoonlijke gegevens bij ons veilig zijn. Wij zullen deze gegevens nooit en te nimmer met derden delen. Bovendien stellen wij altijd alles in het werk om uw gegevens te beschermen en veilig te houden. Zo werken we met beveiligingscertificaten bij onze websites die een zeer hoge mate van beveiliging garanderen.

 6. 6.

  Retourgarantie Alle zendingen die u van EuroCollect ontvangt, kunt u binnen 21 dagen geheel vrijblijvend retourneren. Wij vinden het natuurlijk spijtig als u niet tevreden bent, maar wij stellen verder geen vragen. Ook dát is een kwestie van vertrouwen.

 7. 7.

  Wereldwijd netwerk Niet alleen is EuroCollect partner van bijna alle muntuitgevende instanties in de wereld, ook zijn onze experts regelmatig in het buitenland te vinden, op zoek naar speciale uitgiftes. Daardoor hebben wij een zeer uitgebreid assortiment munten. Dankzij de nauwe samenwerking met onze partners wereldwijd kunnen wij u bovendien exclusieve collecties aanbieden.


Heeft u een vraag of opmerking over een van de zekerheden die wij u bieden? Of wilt u meer weten over de service die u van ons krijgt? Neem dan alstublieft contact met ons op. Onze professionals staan u graag te woord.

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen