Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer deze zeldzame gouden 50 Euro nu direct hier (OP=OP!)

Goud is sinds mensenheugenis één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. Ook in deze tijd is er enorm veel vraag naar dit schaarse edelmetaal. Het is dan ook niet verrassend dat gouden munten al heel lang uiterst gewilde verzamelobjecten zijn.

De ervaring leert ons dat er ook in België ontzettend veel interesse in gouden munten is. Daarom bieden wij u vandaag graag de mogelijkheid om een wel heel bijzonder exemplaar te bemachtigen. Van deze zeldzame 50 Euro zijn slechts 500 munten geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd.

Door de strikt gelimiteerde oplage in combinatie met het prachtige ontwerp en de hoge kwaliteit is de munt vrijwel volledig uitverkocht. Wij hebben nu nog slechts 11 exemplaren ter beschikking. Klik daarom snel hier om naar de pagina te gaan waar u uw officiële gouden 50 Euro kunt reserveren.

Op dit unieke Maltese wettige betaalmiddel is een tafereel afgebeeld dat veel mensen bekend voor zal komen, namelijk de doop van Christus. Door de eeuwen heen hebben diverse kunstenaars dit verhaal in beeld gebracht. Het ontwerp van uw waardevolle gouden munt uit Malta is gebaseerd op een standbeeld van de Italiaanse kunstenaar Giuseppe Mazzuoli (1644 - 1725).

De gouden 50 Euro "De Doop van Christus" is geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit. Hierdoor is het verfijnde muntontwerp, dat gematteerd is geslagen op een hoog-spiegelende achtergrond, een schitterende blikvanger. Bovendien worden munten in deze hoge kwaliteit direct na de slag één voor één voorzichtig verpakt in een beschermende muntcapsule. U ontvangt gegarandeerd een prachtige munt, zonder krasjes of andere oneffenheden, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

Ik wens u veel plezier met deze bijzondere 50 Euromunt uit Malta.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen