Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Nieuws van EuroCollect

Bent u benieuwd naar het meest recente nieuws uit de muntenwereld? Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten van EuroCollect. Ook kunt u hier terecht voor de nieuwsbrieven die wij wekelijks versturen naar duizenden muntenverzamelaars die zich geabonneerd hebben op onze e-mail nieuwsbrief.

Reserveer deze zeldzame zilveren 10 Euro direct

Af en toe kom ik bij een munthuis, een handelaar of op een beurs een munt tegen waarvan ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dat was twee weken geleden het geval met deze zeldzame Maltese 10 Euro in Sterling zilver. De munt was razendsnel uitverkocht en is sindsdien zeer moeilijk te verkrijgen, zeker op de Belgische markt.

Ik had gelukkig de mogelijk om de uiterst gewilde munten over te nemen voor een schappelijke prijs. Daar hoefde ik natuurlijk geen twee keer over na te denken. Ik bied u namelijk graag de unieke kans om de zeldzame zilveren Maltese 10 Euro aan uw verzameling toe te voegen.

Gezien de grote belangstelling in Maltese Herdenkingsmunten en de beschikbaarheid van slechts 39 exemplaren, verwacht ik dat de schaarse munt wederom snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u ten zeerste aan u vandaag nog te reageren. Klik dus nu hier en vul direct uw formulier in.

Lees meer...

Bemachtig een schaarse munt van Sterling zilver en Nordic Gold

Bemachtig een schaarse munt van Sterling zilver en Nordic Gold

Onlangs kon ik u een officiële Luxemburgse 5 Euro Herdenkingsmunt van Sterling zilver en Nordic Gold aanbieden. Meermaals is mij gevraagd of ik nog meer munten uit dezelfde serie kunnen aanbieden. Echter, dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste exemplaren zijn al kort na uitgifte in verzamelingen beland.

Dat gold ook voor de schitterende zilveren munt die u nu hier kunt reserveren. U heeft deze kans te danken aan een andere handelaar van wie ik een paar exemplaren kon overnemen. Zo blijkt wederom hoe belangrijk het is om uitstekende contacten te onderhouden in het binnen- en buitenland.

Het nadeel van dit soort aanbiedingen is dat er vaak verzamelaars zijn die de boot mislopen. Er zijn dan te weinig exemplaren beschikbaar om aan de vraag te voldoen. Daarom worden alle bestellingen strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Klik dus snel hier om naar uw bestelformulier te gaan en geef vandaag nog uw bestelling door.

Lees meer...

Maak snel gebruik van uw persoonlijke kortingscode

Maak snel gebruik van uw persoonlijke kortingscode

Het is al bijna 25 jaar geleden dat de Euro officieel werd ingevoerd in België en 11 andere EU-landen. Bij deze gelegenheid wil ik u graag kennis laten maken met één van de meest bijzondere herdenkingsuitgiften van de laatste jaren: De Eerste Euro Afslagen. Deze unieke uitgiften combineren meerdere munttechnieken met schoonheid en verzamelaarsinteresse.

Sinds de Euro een wettig betaalmiddel is, zijn er prachtige Herdenkingseuro’s geslagen. Veel van deze munten zijn al lange tijd uitverkocht. Mensen die de zeldzame munten nu willen bemachtigen, moeten bereid zijn enorme bedragen te betalen. Soms zelfs meer dan € 1.000,- per munt!

U heeft nu de mogelijkheid om van één van deze waardevolle Herdenkingseuro’s voordelig een unieke Eerste Afslag te bemachtigen. Ik heb de uitgifte drie dagen voor u gereserveerd en met de kortingscode 2335EM231 bespaart u maar liefst 67%. Klik dus snel hier en profiteer direct.

Lees meer...

Bijzondere vondst van een zeldzame 50 Euro

Bijzondere vondst van een zeldzame 50 Euro

Omdat u zich heeft ingeschreven op deze nieuwsbrief, bevindt u zich vandaag in een zeer bevoorrechte positie. U heeft namelijk de unieke mogelijkheid om een zeldzame gouden 50 Euro herdenkingsmunt uit Malta te bemachtigen Eén van mijn medewerkers vond een klein kistje met deze munten in een kluis.

Ik zag dat de schaarse munt online al wordt verhandeld voor € 600. Via onze website kunt u de waardevolle gouden herdenkingsmunt echter reserveren voor slechts € 499. U verzekert zich dan ook van de officiële toebehoren. Zo ontvangt u de waardevolle gouden munt in de bijbehorende luxe muntcassette, compleet met het Certificaat van Authenticiteit.

Goud is sinds mensenheugenis één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. Juist in onzekere tijden is er enorm veel interesse in het schaarse edelmetaal. Naar verwachting zal de vraag naar deze officiële 50 Euromunt dan ook groot zijn. Echter, er zijn slechts 4 exemplaren beschikbaar. Klik dus hier om direct naar de website te gaan en laat uw gegevens achter.

Lees meer...

Zeldzame Hologram-munt tijdelijk weer beschikbaar

Zeldzame Hologram-munt tijdelijk weer beschikbaar

De Romeinen staan bekend om hun indrukwekkende bouwwerken. Denk aan het Colosseum, het Amfitheater van Arles en de Basilica van Constantijn. Stuk voor stuk technische hoogstandjes. Zo ook het Forum van Pompeï in Zuid-Italië. Helaas werd dit beroemde bouwwerk in de eerste eeuw na Christus bedekt met een vier meter dikke laag vulkanische as na een fatale uitbarsting van de vulkaan Vesuvius, die duizenden mensen het leven kostte.

Met behulp van baanbrekende holografische munttechnieken kunt u het Forum nu bezichtigen zoals de Romeinen het al die eeuwen geleden hadden gebouwd. Op deze indrukwekkende puur (99,9%) zilveren herdenkingsmunt is zowel de hedendaagse ruïne als het originele bouwwerk te zien. De unieke munt is net zo’n technisch hoogstandje als het Forum van Pompeï zelf.

De oplage van de Hologram-munt is strikt gelimiteerd tot slechts 1.000 exemplaren. Hierdoor was de munt al kort na de uitgifte volledig uitverkocht. Door terugkoop uit de markt heb ik nu enkele exemplaren kunnen bemachtigen. Klik daarom snel hier en plaats uw bestelling voordat de munt niet meer beschikbaar is.

Lees meer...

Harry Potter - Zweinsteinexpress munt 2022 in Sterling zilver

Harry Potter - Zweinsteinexpress munt 2022 in Sterling zilver

Eerder dit jaar heeft u via deze nieuwsbrief een bijzondere officiële Harry Potter munt uit het Verenigd Koninkrijk kunnen bemachtigen. De belangstelling in deze Herdenkingsmunt was zelfs nog groter dan ik van tevoren had verwacht. Veel groter. Ook is mij meermaals gevraagd of ik aan andere Harry Potter munten kon komen.

Van de week raakte ik in gesprek met een handelaar op een muntenbeurs in Amerika. Toevallig had hij nog enkele exemplaren van deze exclusieve gekleurde Harry Potter munt in Sterling zilver over en ik kon ze voor een schappelijke prijs overnemen. Natuurlijk liet ik deze kans niet aan mij voorbij gaan.

Daarom bied ik u graag de gelegenheid om de schaarse munt aan uw verzameling toe te voegen. Door de enorme populariteit van Harry Potter en de overweldigende interesse in de vorige munt, raad ik u aan er snel bij te zijn. Klik nu hier om naar onze webwinkel te gaan en geef uw bestelling direct door.

Lees meer...

Officiële Britse The Police munt nu beschikbaar

Officiële Britse The Police munt nu beschikbaar

Veertig jaar geleden bracht The Police hun laatste album uit. Ter ere van de legendarische band heeft de Britse Koninklijke Munt eerder deze week een officiële herdenkingsmunt uitgebracht. Omdat ook in ons land veel mensen van hun muziek houden, heb ik een aantal exemplaren van de gloednieuwe munt naar België weten te halen.

Door de wereldwijde populariteit van de band achter hits zoals Every Breath You Take, Message In A Bottle en Roxanne is de interesse in de munt nu al enorm. In het Verenigd Koninkrijk, maar zeker ook daarbuiten. Naar verwachting zal de vraag veel groter zijn dan het aanbod. Klik daarom hier om de officiële The Police munt direct te reserveren.

Dat was immers ook het geval met andere Britse herdenkingsmunten ter ere van muzieklegendes zoals Queen, David Bowie en The Rolling Stones. Ik raad u dan ook aan om er snel bij te zijn. Plaats vandaag nog uw reservering op onze website en u verzekert zich van een exemplaar.

Lees meer...

Officiële Benelux Euroset 2023 nu verkrijgbaar!

Koningin Mathilde uitgifte

In 1948 hebben België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk het Verdrag van Brussel opgesteld. Dit verdrag moest bovenal zorgen voor een West-Europese samenwerking op militair gebied. Maar ook de samenwerking op economisch, sociaal en cultureel gebied was van belang. Het verdrag wordt dan ook gezien als één van de voorlopers van de EU.

Nu, 75 jaar later, wordt er in Europa meer samengewerkt dan ooit tevoren. Ook binnen de Benelux. Zo hebben ons land, Nederland en Luxemburg dit jaar weer een unieke muntset uitgegeven. Deze set bevat 24 officiële Euromunten en een exclusieve Beneluxuitgifte met het thema ‘75 Jaar Verdrag van Brussel’.

Ieder jaar is de Benelux Set zeer gewild. Wanneer de nieuwste set is aangekondigd, loopt het altijd storm op onze website. De oplage is dit jaar echter strikt gelimiteerd tot slechts 5.000 exemplaren. Klik daarom nu snel hier om uw set te reserveren voor de officiële uitgifteprijs.

Lees meer...

Bestel deze unieke Belgische B.U. set met 10 munten

België B.U. Set Mons 2015

Omdat u zich heeft ingeschreven op deze nieuwsbrief, kunt u de meest uiteenlopende munten bemachtigen. Van antieke munten tot de nieuwste Herdenkingseuro's in Sterling zilver of puur goud. Maar de schaarse set met 10 munten die u nu kunt afroepen, is wel heel bijzonder. Voor het eerst in vele jaren kan ik u een officiële muntset met een nominale waarde van € 10,88 aanbieden.

De gewilde set is uitgegeven om te vieren dat de Belgische stad Mons was benoemd tot Culturele Hoofdstad van Europa. Door het onderwerp, de zeer strikt gelimiteerde oplage en de unieke nominale waarde was de set razend snel uitverkocht.

Daarom bied ik u vandaag graag de mogelijkheid om deze schaarse set aan uw verzameling toe te voegen. Door de beperkte beschikbaarheid wil ik u wel aanraden om de bestelling snel door te geven. Klik dus hier om direct naar de website te gaan waar u uw exemplaar kunt afroepen.

Lees meer...

Unieke munt van Sterling zilver en Nordic Gold

Luxemburg Boomkikker 5 Euro

Zoals u weet, doen onze experts elke week hun best om u te voorzien van een bijzondere munt waarmee u uw verzameling kunt verrijken. Ik ben blij te kunnen melden dat het weer is gelukt. Het wettige betaalmiddel uit Luxemburg dat u kunt reserveren heeft een ring van schitterend Sterling zilver met in het midden een kern van Nordic Gold. Deze combinatie ziet u niet vaak!

Op uw nieuwe munt is de Europese Boomkikker afgebeeld. Deze diersoort was bijna uitgestorven in België, maar gelukkig gaat het nu iets beters met de boomkikker. Indien u meer wilt weten, lees dan vooral de representatieve blisterverpakking waarin de munt wordt geleverd.

De beschikbaarheid van deze unieke Luxemburgse 5 Euro is zeer beperkt. In totaal zijn er maar 3.000 exemplaren geslagen. Zorg dat u op tijd bent en vul snel hier uw formulier in.

Lees meer...

Reserveer nu de officiële Dame Shirley Bassey munt!

Engeland Shirley Bassey

Weet u wat de James Bond films Goldfinger, Diamonds Are Forever en Moonraker met elkaar gemeen hebben? De titelnummers zijn gezongen door de legendarische zangeres Dame Shirley Bassey. Dat zijn niet de enige nummers waarmee zij grote successen heeft behaald. In ons land is onder andere This Is My Life een enorme hit geweest.

Ter ere van deze wereldberoemde muzieklegende uit Wales geeft de Britse Koninklijke Munt een officiële Herdenkingsmunt uit. Zojuist is het ontwerp onthuld en de voorintekening gestart. U bevindt zich hierdoor in een bevoorrechte positie. Klik nu snel hier en reserveer als één van de eersten de gloednieuwe munten.

Ik verwacht namelijk dat er veel meer vraag dan aanbod is. Dat was immers ook het geval met de munten uit deze serie ter ere van Queen, David Bowie en The Rolling Stones. Toch zijn de oplages van de zilveren en gouden Shirley Bassey munt weer zeer strikt gelimiteerd. Mis uw kans dus niet en vul vandaag nog uw bestelformulier in.

Lees meer...

Exclusieve Andorra B.U. Set zeer beperkt beschikbaar!

Andorra B.U. Set 2021

Officiële Eurosets van kleine onafhankelijke staten zijn altijd zeer gewild. Dit komt mede door de extreem gelimiteerde oplage van deze muntsets. Het gebeurt dan ook niet vaak dat ik deze sets aan u kan aanbieden. Mocht dat wel gebeuren, dan zijn deze sets zaak in zeer korte tijd volledig uitverkocht.

Van deze exclusieve B.U. Set van Andorra zijn bijvoorbeeld in totaal slechts 10.500 exemplaren uitgegeven. Naar verwachting is de vraag dan ook veel groter dan het aanbod. De oplage van een B.U. Euroset wordt altijd gebaseerd op het aantal inwoners van het land, terwijl er wereldwijd een zeer grote interesse is in de sets.

Gelukkig heeft één van onze muntexperts een klein aantal sets naar België kunnen krijgen. Hierdoor heeft u nu de kans om deze zeldzame Andorra Euromunten aan uw collectie toe te voegen. Klik snel hier om naar uw reserveringsformulier te gaan en de wereldwijd gewilde muntset te bestellen.

Lees meer...
Pagina 1 van 4

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • South African Mint - EuroCollect
 • The Royal Mint - EuroCollect
 • The Singapore Mint - EuroCollect
 • United States Mint - EuroCollect
 • Royal Canadian Mint - EuroCollect
 • Mint of Finland - EuroCollect
 • Mint of Poland - EuroCollect
 • Monnaie de Paris - EuroCollect
 • Munze Osterreich - EuroCollect
 • The Perth Mint Australia - EuroCollect
 • Royal Australian Mint - EuroCollect