Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Nieuws van EuroCollect

Bent u benieuwd naar het meest recente nieuws uit de muntenwereld? Op deze pagina vindt u alle nieuwsberichten van EuroCollect. Ook kunt u hier terecht voor de nieuwsbrieven die wij wekelijks versturen naar duizenden muntenverzamelaars die zich geabonneerd hebben op onze e-mail nieuwsbrief.

Zeldzame Ierse 15 Euro in Sterling Zilver Proof kwaliteit

John Filip Holland Zilveren 15 Euromunt

Via deze nieuwsbrief bied ik u regelmatig de mogelijkheid om een bijzondere buitenlandse munt te bemachtigen. Nog nooit eerder was dit een unieke Ierse Herdenkingsmunt. Graag breng ik daar vandaag verandering in.

Zo heeft u nu de kans om een zeer zeldzame Ierse 15 Euro aan uw verzameling toe te voegen. De oplage van deze speciale Euro-Herdenkingsmunt in Sterling zilver is zeer strikt gelimiteerd door de Centrale Bank van Ierland. Hierdoor was de munt al snel na de uitgiftedatum uitverkocht.

Gelukkig kon ik onlangs een aantal exemplaren overnemen van een bevriende Belgische handelaar. Maar mogelijk zijn het er niet genoeg. Juist doordat Ierse munten én 15 Euromunten weinig worden aangeboden, is de interesse waarschijnlijk extra groot. Klik dus snel hier en bestel uw munt direct.

Lees meer...

Officieel Belgisch eerbetoon in puur goud

België Pieter Bruegel 50 Euromunt

Goud spreekt al vanaf de ontdekking, duizenden jaren geleden, tot de verbeelding van mensen. Zo waren de vroegste kunstschatten al gemaakt van dit waardevolle edelmetaal, maar ook uit recentere geschiedenis blijkt dit. Enkele eeuwen geleden nog vonden er massale goudjachten plaats in landen zoals Canada, Australië en de Verenigde Staten.

Zoals u weet, is de interesse tegenwoordig ook enorm. Zeker als het gaat om Belgisch goud. Daarom zijn wij blij dat wij u nu een schitterende munt van zuiver 24 karaat goud kunnen aanbieden. Indien u de schaarse gouden 50 Euro uit België wilt bemachtigen, wordt u ten zeerste aangeraden direct hier te reageren. De verkrijgbaarheid is uitermate beperkt!

De Koninklijke Munt van België heeft de munt geslagen ter ere van de zestiende-eeuwse Nederlandse kunstenaar Pieter Breugel de Oude. Door de enorme belangstelling en de beperkte oplage was de Herdenkingsmunt al snel uitverkocht bij de Munt, en hebben wij slechts enkele exemplaren. Klik daarom snel hier en bestel direct.

Lees meer...

Eerbetoon aan Lady Di in 24 karaat goud

Kleinste Goud Collectie Prinses Diana

Door de jaren heen heb ik gemerkt dat veel verzamelaars vooral geïnteresseerd zijn in munten met een Koninklijk thema. Dat geldt niet alleen voor Belgische verzamelaars. Ook in andere landen met een monarchie zijn munten met een Koninklijk onderwerp zeer gewild en meestal snel uitverkocht. Soms voordat wij u een exemplaar kunnen aanbieden.

Wij zijn dan ook verheugd dat u vandaag de kans heeft om een officiële munt ter herdenking van één van de populairste leden van het Britse koningshuis ooit te bemachtigen. Op deze schaarse munt van 24 karaat goud ziet u zowel Koningin Elizabeth II als de prinses van het volk, Prinses Diana.

Wij geven u graag een exclusieve korting op deze unieke gouden munt. Met de kortingscode 2308EM160 bespaart u 40% en ontvangt u de munt voor slechts € 59,95 (later € 99,95). Vanwege de zeer beperkte beschikbaarheid wordt wel aangeraden snel te reageren. Klik dus nu hier om uw kortingscode direct te activeren.

Lees meer...

De officiële Verjaardagsuitgifte van Koningin Mathilde is geslagen

Koningin Mathilde 50 jaar in puur goud

20 januari is Koningin Mathilde 50 jaar geworden. Bij deze belangrijke gebeurtenis kan natuurlijk een prachtige Verjaardagsuitgifte niet ontbreken. Deze puur gouden 12,50 Euro voor Koningin Mathilde is een geweldige herdenking aan dit bijzondere jubileum.

Deze bijzondere 12,50 Euro is de eerste gouden Herdenkingsmunt met beide portretten van het Koningspaar. Nog nooit eerder stonden het portret van Koning Filip en Koningin Mathilde samen op één munt. En dat is niet het enige unicum van de puur gouden Euromunt. Ook is het nieuwe Muntmeesterteken voor het eerst te zien.

De munt voor de 50ste verjaardag van Koningin Mathilde, die geslagen is in het zuiverste goud en in de allerhoogste Proof-kwaliteit, is zeer strikt gelimiteerd tot slechts 2.500 exemplaren. Wij hebben gelukkig enkele munten voor u kunnen verkrijgen en u kunt deze nu reserveren. Klik hier om uw reserveringsformulier in te vullen op onze website. Wacht niet te lang want de voorraad is zeer beperkt.

Lees meer...

Unieke munt uit Luxemburg nu verkrijgbaar

Kasteel van Useldange Luxemburg Herdenkingsmunt

Omdat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, bevindt u zich vandaag in een zeer bevoorrechte positie. U heeft namelijk de mogelijkheid om een exclusieve 5 Euro herdenkingsmunt uit Luxemburg te bemachtigen. Deze schitterende munt heeft een rand van Sterling zilver, maar juist door het metaal in het midden is de munt écht een unieke toevoeging aan uw verzameling.

De kern van dit speciale Luxemburgse betaalmiddel is gemaakt van puur (99,9%) niobium. Wanneer niobium op een bepaalde manier behandeld is, verkrijgt het een typische blauwe glans. Dit ziet u zeer duidelijk terug op de munt die u nu hier kunt reserveren.

Er zijn slechts 32 exemplaren gegarandeerd beschikbaar. Vul daarom direct hier uw bestelformulier in als u de munt wilt bemachtigen. Uiteraard worden alle bestellingen op volgorde van binnenkomst behandeld.

Lees meer...

Reserveer deze zeldzame gouden 50 Euro nu direct hier (OP=OP!)

Doop van Christus Malta 50 Euro Goud

Goud is sinds mensenheugenis één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. Ook in deze tijd is er enorm veel vraag naar dit schaarse edelmetaal. Het is dan ook niet verrassend dat gouden munten al heel lang uiterst gewilde verzamelobjecten zijn.

De ervaring leert ons dat er ook in België ontzettend veel interesse in gouden munten is. Daarom bieden wij u vandaag graag de mogelijkheid om een wel heel bijzonder exemplaar te bemachtigen. Van deze zeldzame 50 Euro zijn slechts 500 munten geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd.

Door de strikt gelimiteerde oplage in combinatie met het prachtige ontwerp en de hoge kwaliteit is de munt vrijwel volledig uitverkocht. Wij hebben nu nog slechts 11 exemplaren ter beschikking. Klik daarom snel hier om naar de pagina te gaan waar u uw officiële gouden 50 Euro kunt reserveren.

Lees meer...

Is deze waardevolle Zuid-Afrikaanse munt iets voor u?

2Oz Zilver Krugerrand

Er zijn een aantal munten die zó bekend zijn, dat ook veel mensen buiten de muntenwereld ervan hebben gehoord. Zo is de Krugerrand uit Zuid-Afrika één van de meest herkenbare en iconische munten ter wereld. Deze legendarische munt wordt sinds 1967 geslagen en sindsdien zijn er vele miljoenen exemplaren van verkocht.

Wij zijn dan ook verheugd om u deze officiële 2 Ounce zilveren Krugerrand uit 2023 te kunnen aanbieden. Vooral omdat deze gewilde munt een zeer bepekte oplage heeft. De Krugerrand van 2023 heeft een diameter van wel 50 millimeter, bevat ruim 60 gram zilver en is geslagen in de allerhoogste kwaliteit!

Vanwege deze uitzonderlijke specificaties kunt u zich voorstellen dat de vraag extra hoog zal zijn. Dankzij onze goede relatie met de Zuid-Afrikaanse Munt hebben wij gelukkig een aantal exemplaren voor de Belgische verzamelaars kunnen verkrijgen. Klik nu hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en één van deze schitterende munten te bemachtigen.

Lees meer...

Prachtige gekleurde munt in Sterling zilver nu beperkt beschikbaar

Baltische Weg Letland 5 Euromunt

Af en toe kom ik iets tegen, wat ik niet kan laten liggen. Dit keer was het een officieel zilveren 5 Euro muntstuk uit Letland met een prachtig gekleurd ontwerp. U kunt hier het ontwerp bekijken. Misschien denkt u er wel net zo over.

Het gebeurt niet vaak dat ik een munt uit Letland kan bemachtigen. Vaak worden de officiële Herdenkingsmunten in zeer beperkte oplage geslagen en in dit geval is er door het gekleurde ontwerp extra veel belangstelling. Hierdoor verwacht ik dat de vraag de beschikbaarheid van slechts 24 stuks ruim zal overstijgen. Wilt u één van deze Sterling zilveren munten bemachtigen? Klik dan snel hier en vul direct uw reserveringsformulier in.

Lees meer...

Unieke vondst van een zeldzame 10 Euro munt

Emmanuel Pinto 10 Euro munt

Af en toe krijg ik een Herdenkingsmunt aangeboden waarvan ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dit was afgelopen week het geval met een zeldzame Maltese 10 Euro munt. Destijds was hij razendsnel uitverkocht en door de beperkte oplage nergens meer te verkrijgen.

Laatst had één van onze muntexperts de unieke kans om nog een klein aantal van deze gewilde 10 Euro munt in Sterling zilver over te nemen. Die kans konden wij natuurlijk niet laten liggen!

Gezien de belangstelling in deze zeldzame 10 Euro munt en de beschikbaarheid van slechts 14 exemplaren, verwachten wij dat de Herdenkingsmunt wederom snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u aan u vandaag nog te reageren. Klik dan nu hier en vul direct uw formulier in.

Lees meer...

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • South African Mint - EuroCollect
 • The Royal Mint - EuroCollect
 • The Singapore Mint - EuroCollect
 • United States Mint - EuroCollect
 • Royal Canadian Mint - EuroCollect
 • Mint of Finland - EuroCollect
 • Mint of Poland - EuroCollect
 • Monnaie de Paris - EuroCollect
 • Munze Osterreich - EuroCollect
 • The Perth Mint Australia - EuroCollect
 • Royal Australian Mint - EuroCollect