Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Exclusieve Maltese muntset tijdelijk verkrijgbaar

Er zijn een aantal landen die bij veel verzamelaars tot de verbeelding spreken. Wanneer ik een munt uit zo’n land aanbied, loopt het altijd storm op onze website. Daarnaast mogen wij meestal zeer veel reserveringen in ontvangst nemen. 

Zo heb ik gemerkt dat de interesse in munten uit Malta immens is. Daarom bied ik u vandaag met groot genoegen een exclusieve Maltese B.U. Set aan. Deze schaarse set is reeds uitverkocht bij de Centrale Bank van Malta. Klik dus hier om direct naar onze webwinkel te gaan en uw reservering door te geven, want dit is misschien uw enige kans!

Op de officiële set staat een uniek UNESCO Werelderfgoed centraal: het tempelcomplex van Mnajdra in het zuiden van Malta. Het complex bestaat uit drie tempels die zijn gebouwd tussen 3600 en 2500 voor Christus. Daarmee behoren de Mnajdra-tempels tot de oudste vrijstaande bouwwerken ter wereld.

Uw set bevat maar liefst negen munten. Deze zijn stuk voor stuk geslagen in de onberispelijke kwaliteit ‘Briljant Uncirculated’. U ontvangt alle Euromunten van 2018, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Daarnaast bevat de set een officiële Maltese 2 Euro-Herdenkingsmunt waarop de Mnajdra-tempels zijn afgebeeld.

De set is onderdeel van de muntenserie ter ere van de diverse prehistorische tempels die Malta rijk is. De vraag naar de eerdere sets uit deze serie was enorm. Daarom heb ik mijn best gedaan om ook van deze sets nog een paar exemplaren te bemachtigen, en dat is gelukt. Mis uw kans dus niet.

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen