Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

De goudprijs breekt record na record - Wees er snel bij!

De goudprijs breekt record na record. Volgens sommigen is het einde ook nog lang niet in zicht, mede door de aanhoudende internationale onrust. In roerige tijden zoeken veel mensen immers hun heil in het schaarse edelmetaal.

Ik merk dat ook de belangstelling in gouden munten steeds meer toeneemt. Gouden munten kunnen echter prijzig zijn. Zeker nu. Daarom geef ik u graag de mogelijkheid om zeer voordelig een schitterende 24-karaat gouden munt te bemachtigen.

De oplage van de officiële Nieuw-Zeelandse Herdenkingsmunt is enorm strikt gelimiteerd. Er zijn maar 3.000 munten geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Hierdoor kan ik u slechts drie dagen een exemplaar garanderen. Wees dus op tijd en roep direct hier uw gouden munt af

 

De munt die ik voor u heb klaargelegd behoort tot de serie ‘Kleinste Gouden Munten ter Wereld’. De vraag naar deze munten was al groot voordat de goudprijs records brak. Ik verwacht dan ook dat er zeer veel interesse in de munt zal zijn. Vul daarom binnen de gestelde tijd uw persoonlijke reserveringsformulier in. Zo verzekert u zich van een exemplaar.

De officiële herdenkingsmunt uit Nieuw-Zeeland is uitgegeven voor de kroning van Koning Charles III. De munt is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteitProof, en vervaardigd van puur goud. Deze specificaties zijn kenmerkend voor alle officiële Kleinste Gouden Munten. U begrijpt waarom de serie al jaren geliefd is onder verzamelaars.

Omdat u bent aangemeld voor de nieuwsbrief, bevindt u zich in een bevoorrechte positie. De mogelijkheid om gegarandeerd, veilig en voordelig deze gouden munten te verzamelen is niet voor iedereen beschikbaar. De oplages zijn meestal extreem gelimiteerd. Mis uw kans dus niet en roep vandaag nog uw 24-karaat gouden munt af.

Indien u uw zending behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Kleinste Gouden Munten collectie geplaatst. Ongeveer eens per maand zal een andere gouden munt uit deze serie vrijblijvend aan u worden voorgesteld. U kunt zich uiteraard op elk moment van de reserveringslijst laten verwijderen. Een telefoontje, e-mail of brief volstaat. 

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen