Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Unieke munt van Sterling zilver en Nordic Gold

Zoals u weet, doen onze experts elke week hun best om u te voorzien van een bijzondere munt waarmee u uw verzameling kunt verrijken. Ik ben blij te kunnen melden dat het weer is gelukt. Het wettige betaalmiddel uit Luxemburg dat u kunt reserveren heeft een ring van schitterend Sterling zilver met in het midden een kern van Nordic Gold. Deze combinatie ziet u niet vaak!

Op uw nieuwe munt is de Europese Boomkikker afgebeeld. Deze diersoort was bijna uitgestorven in België, maar gelukkig gaat het nu iets beters met de boomkikker. Indien u meer wilt weten, lees dan vooral de representatieve blisterverpakking waarin de munt wordt geleverd.

De beschikbaarheid van deze unieke Luxemburgse 5 Euro is zeer beperkt. In totaal zijn er maar 3.000 exemplaren geslagen. Zorg dat u op tijd bent en vul snel hier uw formulier in.

De Hyla arborea komt in een groot deel van Europa voor. Toch ging het niet overal even goed met de populatie, zoals in België bijvoorbeeld. Door veel beschermende maatregelen is het aantal boomkikkers inmiddels toegenomen, maar het heeft in ons land nog wel de beschermingsstatus 'bedreigd'.

Het dier, en een klein deel van de leefomgeving, is met veel finesse afgebeeld op de 5 Euro die u nu kunt reserveren. Doordat de munt is geslagen in de hoogst mogelijke verzamelkwaliteit, kunt u de details extra goed aanschouwen. Vanwege het exotische uiterlijk wordt de Europese Boomkikker door diverse organisaties als icoon gebruikt voor diersoorten die bijna waren uitgestorven.

Ik wens u veel plezier toe met deze officiële Luxemburgse Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen