Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bemachtig de schaarse Koningin Mathilde uitgifte in Sterling zilver

Zoals u weet, doe ik mijn uiterste best om u elke week een speciale Herdenkingsmunt, set of uitgifte aan te bieden. Daarom ben ik dagelijks op zoek naar prachtige verzamelstukken die verschillen in thema, metaal en kwaliteit. Zo kunt u eenvoudig een mooi verzameling opbouwen die precies aansluit bij uw interesses. Elke verzamelaar is immers anders.

Er zijn echter onderwerpen waar altijd enorm veel vraag naar is. Ons Koningshuis bijvoorbeeld. De interesse in munten met een Koninklijk thema lijkt de laatste jaren zelfs fors te zijn toegenomen. Zo was de officiële gouden 12,50 Euro ter viering van de 50ste verjaardag van Koningin Mathilde eerder dit jaar in korte tijd volledig uitverkocht.

Daarom ben ik verheugd dat ik u vandaag een exclusief aanbod kan doen. Met uw kortingscode ontvangt u tijdelijk 50% korting op een schitterende Koningin Mathilde-uitgifte in Sterling zilver. Vul de code 2344EM242 in tijdens het plaatsen van uw reservering of klik snel hier om deze korting automatisch te activeren. U ontvangt de gewilde uitgifte dan voor slechts 49,95 €.

Het zilveren verzamelstuk is geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. Hierdoor is het gedetailleerde portret van onze Koningin gematteerd en in reliëf geslagen op een hoog-spiegelende achtergrond. U kunt dan ook fors besparen op een zeer hoogwaardige uitgifte. Ik adviseer u wel om snel te reageren, want deze actie is slechts één week geldig.

De Herdenkingsuitgifte maakt deel uit van de officiële Koninklijke Dynastie Collectie. Deze prestigieuze Collectie is gewijd aan de Monarchie van het Koninkrijk België. Hierdoor is het misschien wel het belangrijkste verzamelthema van ons land.

Specificaties:

Thema Koningin Mathilde
Serie Officiële Koninklijke Dynastie Collectie
Metaal Sterling (.925) zilver
Kwaliteit Hoogste kwaliteit: Proof
Kennismakingsaanbod     Slechts € 49,95 (later € 99,95)
Uw kortingscode 2344EM242
Voorwaarden Maximaal zeven dagen geldig. Klik hier en reageer vandaag nog.

Er zijn maximaal 5.000 complete collecties. Maak nu gebruik van uw kortingscode en u krijgt de unieke kans om één van deze collecties te verzamelen. Indien u uw uitgifte behoudt, wordt uw naam op de reserveringslijst voor de gewilde reeks geplaatst. Er zal u dan ongeveer maandelijks een nieuwe uitgifte geheel vrijblijvend worden aangeboden. U kunt de toezending op elk moment stoppen of onderbreken. Een brief of e-mail naar de klantenservice van EuroCollect volstaat.

Ik wens u heel veel plezier met uw schaarse Koningin Mathilde uitgifte

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • South African Mint - EuroCollect
 • The Royal Mint - EuroCollect
 • The Singapore Mint - EuroCollect
 • United States Mint - EuroCollect
 • Royal Canadian Mint - EuroCollect
 • Mint of Finland - EuroCollect
 • Mint of Poland - EuroCollect
 • Monnaie de Paris - EuroCollect
 • Munze Osterreich - EuroCollect
 • The Perth Mint Australia - EuroCollect
 • Royal Australian Mint - EuroCollect