Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Munt ter viering van 75ste verjaardag Koning Charles III

Koning Charles III is vandaag 75 jaar geworden. Om dit heugelijke moment te vieren, heeft de Britse Koninklijke Munt een officiële Verjaardagsmunt uitgegeven. Dankzij onze uitstekende relatie met het munthuis, ben ik in de gelegenheid om deze gloednieuwe Herdenkingsmunt ook in ons land aan te bieden.

De Koning Charles III Verjaardagsmunt is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt al een exemplaar bemachtigen voor slechts € 19,95. U dient echter wel op tijd uw bestelling door te geven. Naar verwachting zal de vraag namelijk enorm zijn, terwijl de beschikbaarheid zeer beperkt is. Klik daarom nu hier en bestel direct de Verjaardagsmunt die u het mooist vindt.

Het zeer gedetailleerde ontwerp van de Verjaardagsmunt is persoonlijk goedgekeurd door Koning Charles III. In het ontwerp zijn de interesses van de monarch verwerkt. Langs de rand van de munt ziet u bijvoorbeeld eikenbladeren, bloemen en insecten. Dit symboliseert de betrokkenheid van de vorst met de natuur en het klimaat. In het midden zijn het Koninklijk Monogram van Charles III en de getallen 75, 1948 en 2023 afgebeeld.

Elke Koning Charles III Verjaardagsmunt is een mooie toevoeging aan uw verzameling. Ik vertel u echter graag iets meer over de puur zilveren uitvoering. Deze is vervaardigd van zilver dat is teruggewonnen uit medische en industriële röntgenfilms. Het is de allereerste keer dat het Britse Munthuis een officiële munt uitgeeft van teruggewonnen zilver.

De oplages van de puur zilveren en 24-karaat gouden uitvoeringen zijn zeer strikt gelimiteerd. Van de gouden Verjaardagsmunt worden slechts 2.023 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Hiervan zal maar een heel klein deel beschikbaar zijn in ons land. Mis deze kans op een bijzondere Britse Herdenkingsmunt dus niet en roep hier uw exemplaar af.

Naar verwachting kunnen wij volgende week beginnen met de uitlevering. Zoals u van ons gewend bent, zullen alle bestellingen strikt op volgorde van binnenkomst worden behandeld. Ik adviseer u daarom om vandaag nog uw bestelling door te geven. Dan bent u één van de eerste verzamelaars die de Koning Charles III Verjaardagsmunt ontvangt.

Ik wens u veel plezier met deze munt ter viering van de 75ste verjaardag van de Britse vorst.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

Wij werken samen met erkende munthuizen wereldwijd

 • South African Mint - EuroCollect
 • The Royal Mint - EuroCollect
 • The Singapore Mint - EuroCollect
 • United States Mint - EuroCollect
 • Royal Canadian Mint - EuroCollect
 • Mint of Finland - EuroCollect
 • Mint of Poland - EuroCollect
 • Monnaie de Paris - EuroCollect
 • Munze Osterreich - EuroCollect
 • The Perth Mint Australia - EuroCollect
 • Royal Australian Mint - EuroCollect