Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Zuid-Afrikaanse Buffel-munt in puur zilver nu beschikbaar

Zuid-Afrikaanse Buffel-munt in puur zilver nu beschikbaar

De laatste tijd is mij meerdere keren dezelfde vraag gesteld door klanten: "Weet u al wanneer de volgende Big Five munt uitkomt?" Veel verzamelaars kijken namelijk uit naar de vijfde, en daarmee de laatste, herdenkingsmunt uit deze razend populaire Zuid-Afrikaanse muntenserie.

Ik ben dan ook verheugd dat ik de vraag vandaag kan beantwoorden. Deze gloednieuwe munt is nu verkrijgbaar en u kunt hier een exemplaar reserveren. Helaas is de verkrijgbaarheid wel zeer beperkt. Er zijn slechts 39 munten beschikbaar.

De vraag naar de eerdere munten waarop de Big Five van Zuid-Afrika waren afgebeeld, was juist overweldigend. Vaak zelfs nog groter dan het aanbod. Ik raad u daarom aan om er snel bij te zijn. Klik direct hier en bestel vandaag uw exemplaar.

Op de schitterende puur (99,9%) zilveren munt is het enige lid van de Big Five afgebeeld dat niet tot de bedreigde diersoorten behoort: de buffel. Buffels worden gekenmerkt door een krachtige uitstraling, stevige nek en grote kop met gekrulde hoorns. Iets wat u ook duidelijk terugziet in het gedetailleerde muntontwerp.

De oplage van de officiële Buffel-munt is strikt gelimiteerd tot slechts 15.000 stuks. De wereldwijde vraag naar de munt zal deze beperkte oplage zeker overstijgen. Hierdoor is de verkrijgbaarheid op de Belgische markt zeer beperkt. Gelukkig bevindt u zich in een bevoorrechte positie, want u kunt nu uw reservering plaatsen.

De herdenkingsmunt is geslagen in de verzamelkwaliteit Brilliant Uncirculated. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen, is elk exemplaar verpakt in een beschermende blisterverpakking. Deze luxe uitvouwbare verpakking geeft meer informatie over de Big Five en over de buffel in het bijzonder. Op de achterzijde vindt u bovendien ook alle numismatische specificaties.

Toen ik wist dat ik vandaag deze vijfde en tevens laatste munt uit de Big Five serie aan ging bieden, heb ik mijn best gedaan om ook nog enkele oudere munten te verkrijgen. Door terugkoop uit de markt is dat gelukt. Op moment van schrijven is er van elke Big Five munt zelfs nog minstens één exemplaar beschikbaar. Bekijk het volledige aanbod snel hier.

Ik wens u heel veel plezier met uw schitterende Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen