Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Officieel Belgisch eerbetoon in puur goud

Goud spreekt al vanaf de ontdekking, duizenden jaren geleden, tot de verbeelding van mensen. Zo waren de vroegste kunstschatten al gemaakt van dit waardevolle edelmetaal, maar ook uit recentere geschiedenis blijkt dit. Enkele eeuwen geleden nog vonden er massale goudjachten plaats in landen zoals Canada, Australië en de Verenigde Staten.

Zoals u weet, is de interesse tegenwoordig ook enorm. Zeker als het gaat om Belgisch goud. Daarom zijn wij blij dat wij u nu een schitterende munt van zuiver 24 karaat goud kunnen aanbieden. Indien u de schaarse gouden 50 Euro uit België wilt bemachtigen, wordt u ten zeerste aangeraden direct hier te reageren. De verkrijgbaarheid is uitermate beperkt!

De Koninklijke Munt van België heeft de munt geslagen ter ere van de zestiende-eeuwse Nederlandse kunstenaar Pieter Breugel de Oude. Door de enorme belangstelling en de beperkte oplage was de Herdenkingsmunt al snel uitverkocht bij de Munt, en hebben wij slechts enkele exemplaren. Klik daarom snel hier en bestel direct.

Het gedetailleerde ontwerp is gebaseerd op het werk "De Hoofdzonden" van Pieter Bruegel de Oude en beeldt hebzucht uit. De waardevolle 24 karaats gouden munt is met de grootste zorg geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit: Proof. Om deze kwaliteit te waarborgen is de munt uiteraard voorzichtig verpakt in een beschermende, doorzichtige muntcapsule.

Door de positieve reacties die wij op de gouden 50 Euromunt uit Malta hebben gekregen, is de verwachting dat deze nieuwe aanbieding zeker goed wordt ontvangen. Vooral aangezien de munt afkomstig is van De Koninklijke Munt van België en is geslagen ter ere van een grote kunstenaar wiens werken wereldberoemd zijn. Zorg dat u er op tijd bij bent en plaats snel hier uw reservering.

Ik wens u veel plezier met deze bijzondere 50 Euromunt uit België.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen