Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Zeldzame Ierse 15 Euro in Sterling Zilver Proof kwaliteit

Via deze nieuwsbrief bied ik u regelmatig de mogelijkheid om een bijzondere buitenlandse munt te bemachtigen. Nog nooit eerder was dit een unieke Ierse Herdenkingsmunt. Graag breng ik daar vandaag verandering in.

Zo heeft u nu de kans om een zeer zeldzame Ierse 15 Euro aan uw verzameling toe te voegen. De oplage van deze speciale Euro-Herdenkingsmunt in Sterling zilver is zeer strikt gelimiteerd door de Centrale Bank van Ierland. Hierdoor was de munt al snel na de uitgiftedatum uitverkocht.

Gelukkig kon ik onlangs een aantal exemplaren overnemen van een bevriende Belgische handelaar. Maar mogelijk zijn het er niet genoeg. Juist doordat Ierse munten én 15 Euromunten weinig worden aangeboden, is de interesse waarschijnlijk extra groot. Klik dus snel hier en bestel uw munt direct.

De munt is uitgegeven ter ere van de Iers-Amerikaanse uitvinder John Philip Holland. Hij heeft de eerste moderne onderzeeboot voor de Amerikaanse marine, de USS Holland, ontwikkeld in 1897. Maar ook andere landen hebben van zijn onderzeeboten gebruikgemaakt. Japan bijvoorbeeld, maar ook Groot-Brittannië.

Het speciale Ierse betaalmiddel is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit. Hierdoor is de USS Holland, die gematteerd op de themazijde van de munt is afgebeeld, duidelijk zichtbaar op een feilloze hoog-spiegelende achtergrond.

Er zijn slechts 10.000 zilver Proof munten geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Het originele genummerde Certificaat van Echtheid garandeert u dat u 1 van deze exemplaren bemachtigt. Tevens ontvangt u de bijbehorende luxe muntcassette van de Centrale Bank, waarmee u uw munt veilig en op representatieve wijze kunt bewaren.

Ik wens u veel verzamelplezier met deze speciale Ierse Euro-Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen