Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Ontdek het snelst groeiende verzamelthema ter wereld

Omdat u zich heeft aangemeld voor de nieuwsbrief, bent u altijd op de hoogte van de nieuwste numismatische uitgiften. Bovendien kunt u met regelmaat profiteren van een exclusieve aanbieding. Zoals vandaag, want ik kan u nu een eenmalige kennismakingskorting van maar liefst 50% geven op het grootste verzamelthema in Europa: de Officiële € 2, - Collectie.

Door de aanbieding ontvangt u twee officiële Europese Herdenkingsmunten voor de prijs van één munt. U kunt van deze tijdelijke actie gebruikmaken door de kortingscode 2320EM181 in te voeren in uw reserveringsformulier. Klik snel hier om uw aanbieding te bekijken.

Afgelopen zomer hebben 19 Euro-Landen gezamenlijk een officiële 2 Euro Herdenkingsmunt uitgegeven. Het is pas de vijfde keer dat er een gemeenschappelijke Herdenkingsmunt is uitgegeven. Met dit speciale betaalmiddel wordt het 35ste jubileum van het Europese Erasmus-Programma gevierd.

Daarom heeft EuroCollect een exclusieve 2 Euro set voor u laten samenstellen. Deze set bevat de officiële Spaanse uitvoering van de gloednieuwe en gewilde Erasmus-munt. Daarnaast ontvangt u een schaarse Belgische 2 Euro ter herdenking van het 10e jubileum van de Europese Monetaire Unie. U ontvangt deze twee bijzondere munten samen voor de eenmalige prijs van slechts € 9,95 (in plaats van later € 19,90).

Het aantal verschillende € 2, - Herdenkingsmunten dat een land jaarlijks mag uitgeven is strikt gelimiteerd door de Europese Centrale Bank. Ook is de oplage van deze munten extreem laag. De kans dat u de schaarse wettige betaalmiddelen in uw portemonnee tegenkomt is hierdoor erg klein. Door de enorme internationale interesse en de lage oplage, is de waarde van sommige munten bovendien zeer snel gestegen.

Uitgifte Officiële € 2, - Collectie
Metaal Bi-metaal
Kwaliteit UNC (ongecirculeerd)
Kennismakingsaanbod € 9,95 (later € 19,90) voor 2 x € 2, - munten
Limiet Slechts 5.000 complete collecties

Indien u uw kennismakingszending behoudt, wordt uw naam op de exclusieve reserveringslijst voor de Officiële € 2, - Collectie geplaatst. Er wordt u dan ongeveer eens per maand vrijblijvend een nieuwe set met twee munten aangeboden. Deze zijn stuk voor stuk voorzien van de Certificaten van Echtheid en muntkaarten. Bovendien ontvangt u bij een vervolglevering ook geheel gratis een speciaal verzamelsysteem waarin u uw munten kunt bewaren. U ontvangt de € 2, - Herdenkingsmunten geheel vrijblijvend 21 dagen op zicht en u kunt de zendingen elk moment stopzetten. Een brief, e-mail of telefoontje naar de klantenservice van EuroCollect volstaat.

Door de grote vraag naar de Officiële € 2, - Collectie en de strikt beperkte oplage wordt u geadviseerd zo snel mogelijk van uw unieke kennismakingsaanbod gebruik te maken. Klik daarom hier en bestel vandaag nog.

Ik wens u veel plezier met uw voordelige kennismaking met het grootste verzamelthema van Europa.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen