Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Een bijzondere gouden 50 Euro voor uw verzameling

Goud is sinds mensenheugenis één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. Ook in deze tijd is er enorm veel vraag naar dit schaarse edelmetaal. Het is dan ook niet verrassend dat gouden munten al heel lang uiterst gewilde verzamelobjecten zijn.

De ervaring leert mij dat er ook in België ontzettend veel interesse in gouden munten is. Daarom ben ik zeer verheugd dat ik vandaag de mogelijkheid heb om u een wel heel bijzonder exemplaar te kunnen aanbieden. Van deze zeldzame 50 Euro zijn namelijk slechts 1.000 munten geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd!

Door de gelimiteerde oplage in combinatie met het gedetailleerde ontwerp en de uitzonderlijke kwaliteit is de munt bijna overal uitverkocht. Ik heb dan ook slechts 11 exemplaren kunnen bemachtigen voor de Belgische markt. Klik daarom snel hier om uw officiële gouden 50 Euro direct te reserveren.

Deze munt uit Malta maakt deel uit van een internationale serie ter herdenking van de negentiende eeuw, "de eeuw van ijzer en glas". Op de Maltese bijdrage is de Serre van de Botanische Tuinen van Argotti weergegeven. De botanische tuinen bestaan nog, maar dat geldt niet voor het afgebeelde bouwwerk. In 1931 besloot de overheid om de indrukwekkende constructie af te breken vanwege de hoge onderhoudskosten.

De gouden 50 Euro is natuurlijk geslagen in de hoogst mogelijke verzamelkwaliteit. Hierdoor is het verfijnde ontwerp, dat gematteerd is geslagen op een hoog-spiegelende achtergrond, een ware blikvanger. Dit wordt versterkt door de luxe presentatiecassette van de Centrale Bank van Malta waarin de munt wordt geleverd.

Een ander kenmerk van Herdenkingsmunten in Proof-kwaliteit is dat deze direct na de slag voorzichtig worden verpakt in een beschermende muntcapsule. Eén voor één. U ontvangt gegarandeerd een prachtige munt, zonder beschadigingen of oneffenheden, indien u nu hier uw reservering plaatst.

Ik wens u veel plezier met uw gouden 50 Euro uit Malta.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen