Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Zeldzame Hologram-munt tijdelijk weer beschikbaar

De Romeinen staan bekend om hun indrukwekkende bouwwerken. Denk aan het Colosseum, het Amfitheater van Arles en de Basilica van Constantijn. Stuk voor stuk technische hoogstandjes. Zo ook het Forum van Pompeï in Zuid-Italië. Helaas werd dit beroemde bouwwerk in de eerste eeuw na Christus bedekt met een vier meter dikke laag vulkanische as na een fatale uitbarsting van de vulkaan Vesuvius, die duizenden mensen het leven kostte.

Met behulp van baanbrekende holografische munttechnieken kunt u het Forum nu bezichtigen zoals de Romeinen het al die eeuwen geleden hadden gebouwd. Op deze indrukwekkende puur (99,9%) zilveren herdenkingsmunt is zowel de hedendaagse ruïne als het originele bouwwerk te zien. De unieke munt is net zo'n technisch hoogstandje als het Forum van Pompeï zelf.

De oplage van de Hologram-munt is strikt gelimiteerd tot slechts 1.000 exemplaren. Hierdoor was de munt al kort na de uitgifte volledig uitverkocht. Door terugkoop uit de markt heb ik nu enkele exemplaren kunnen bemachtigen. Klik daarom snel hier en plaats uw bestelling voordat de munt niet meer beschikbaar is.

Op de voorgrond van de Forum van Pompeï munt ziet u de ruïne die jaarlijks door 2.5 miljoen mensen wordt bezocht. Als u de munt draait, treedt het innovatieve hologram in werking en verschijnt de rest van het indrukwekkende Forum. Doordat de munt is geslagen in de hoogste kwaliteit 'Proof' steekt het hologram schitterend af tegen de voorgrond.

De Forum van Pompeï munt wordt geleverd in de officiële verzamelverpakking. Deze zorgt niet alleen voor de bescherming van uw waardevolle munt, maar ook voor een uitstekende presentatie. Op deze fraai vormgegeven verpakking vindt u tevens de numismatische gegevens van de herdenkingsmunt.

Door het zilvergehalte van 99,9%, de hoogst mogelijke muntkwaliteit en het hologram is de vraag naar de munt altijd enorm. Mis uw kans op een exemplaar dus niet. Bestel vandaag nog uw munt op onze website voor de officiële uitgifteprijs van slechts € 99,95.

Ook de vorige herdenkingsmunten in de Hologram Collectie waren al snel na uitgiftedatum zeer beperkt beschikbaar of uitverkocht. Ik heb de afgelopen tijd mijn best gedaan om ook deze schaarse munten weer te verkrijgen op de internationale markt, met succes. Op onze website vindt u een actueel overzicht waar u alle beschikbare Hologram-munten kunt reserveren.

Ik wens u veel plezier met de 'Forum van Pompeï' Hologram-munt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen