Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bijzondere vondst van een zeldzame 50 Euro

Omdat u zich heeft ingeschreven op deze nieuwsbrief, bevindt u zich vandaag in een zeer bevoorrechte positie. U heeft namelijk de unieke mogelijkheid om een zeldzame gouden 50 Euro herdenkingsmunt uit Malta te bemachtigen Eén van mijn medewerkers vond een klein kistje met deze munten in een kluis.

Ik zag dat de schaarse munt online al wordt verhandeld voor € 600. Via onze website kunt u de waardevolle gouden herdenkingsmunt echter reserveren voor slechts € 499. U verzekert zich dan ook van de officiële toebehoren. Zo ontvangt u de waardevolle gouden munt in de bijbehorende luxe muntcassette, compleet met het Certificaat van Authenticiteit.

Goud is sinds mensenheugenis één van de meest waardevolle edelmetalen ter wereld. Juist in onzekere tijden is er enorm veel interesse in het schaarse edelmetaal. Naar verwachting zal de vraag naar deze officiële 50 Euromunt dan ook groot zijn. Echter, er zijn slechts 4 exemplaren beschikbaar. Klik dus hier om direct naar de website te gaan en laat uw gegevens achter.

De munt is een prachtig eerbetoon aan de Maltese priester, schrijver en dichter Dun Karm Psaila (1871 - 1961). Een belangrijk persoon in de Maltese geschiedenis. Hij schreef meer dan 3000 gedichten en hymnen, waaronder de tekst voor het lied dat sinds 1941 het Maltese volkslied is. Het is dan ook geen verrassing dat Malta de dichter heeft herdacht op deze prachtige gouden munt.

De gouden 50 Euro ter ere van Psaila is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Hierdoor is het gedetailleerde muntontwerp een ware blikvanger. Om de Proof kwaliteit te garanderen zijn alle munten direct na de slag voorzichtig verpakt in beschermende muntcapsules. Hierdoor ontvangt u een schitterende munt, zonder beschadigingen, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

Bijzonderheden:

  • Een uniek Maltees wettig betaalmiddel, geslagen in 22 karaat goud
  • Geslagen in de hoogst mogelijke muntkwaliteit
  • Zeer beperkt verkrijgbaar op de internationale en Belgische markt

Ik wens u veel plezier met deze zeldzame 50 Euro munt uit Malta.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen