Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bemachtig een schaarse munt van Sterling zilver en Nordic Gold

Onlangs kon ik u een officiële Luxemburgse 5 Euro Herdenkingsmunt van Sterling zilver en Nordic Gold aanbieden. Meermaals is mij gevraagd of ik nog meer munten uit dezelfde serie kunnen aanbieden. Echter, dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan. De meeste exemplaren zijn al kort na uitgifte in verzamelingen beland.

Dat gold ook voor de schitterende zilveren munt die u nu hier kunt reserveren. U heeft deze kans te danken aan een andere handelaar van wie ik een paar exemplaren kon overnemen. Zo blijkt wederom hoe belangrijk het is om uitstekende contacten te onderhouden in het binnen- en buitenland.

Het nadeel van dit soort aanbiedingen is dat er vaak verzamelaars zijn die de boot mislopen. Er zijn dan te weinig exemplaren beschikbaar om aan de vraag te voldoen. Daarom worden alle bestellingen strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Klik dus snel hier om naar uw bestelformulier te gaan en geef vandaag nog uw bestelling door.

De schaarse munt die u vandaag kunt bemachtigen is een vervolg in de serie munten met het thema Flora & Fauna van Luxemburg. Op deze munt ziet u rietplant en een vogel. Dit dier lijkt op een mus, maar het is een Rietzanger. Zoals het eerste deel van die naam doet vermoeden, verblijft deze vogel graag in gebieden met veel riet. Of 'zanger' ook toepasselijk is? Daarover verschillen de meningen. In Luxemburg heeft de vogel de minder flatterende naam 'klenge Jaizert'. Oftewel, de kleine schreeuwer.

De bijzondere munt van Sterling zilver en Nordic Gold wordt geleverd in de officiële blisterverpakking. Deze speciaal ontwikkelde verpakking bevat alle specificaties van de munt, maar ook uitgebreide informatie over het thema. Op één van de foto's die wij hebben gemaakt kunt u de verpakking van dichtbij bekijken.

Ik wens u veel plezier toe met deze officiële Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen