Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Reserveer deze zeldzame zilveren 10 Euro direct

Af en toe kom ik bij een munthuis, een handelaar of op een beurs een munt tegen waarvan ik dacht dat ik hem nooit meer zou zien. Dat was twee weken geleden het geval met deze zeldzame Maltese 10 Euro in Sterling zilver. De munt was razendsnel uitverkocht en is sindsdien zeer moeilijk te verkrijgen, zeker op de Belgische markt.

Ik had gelukkig de mogelijk om de uiterst gewilde munten over te nemen voor een schappelijke prijs. Daar hoefde ik natuurlijk geen twee keer over na te denken. Ik bied u namelijk graag de unieke kans om de zeldzame zilveren Maltese 10 Euro aan uw verzameling toe te voegen.

Gezien de grote belangstelling in Maltese Herdenkingsmunten en de beschikbaarheid van slechts 39 exemplaren, verwacht ik dat de schaarse munt wederom snel uitverkoopt. Wilt u een exemplaar bemachtigen? Dan raad ik u ten zeerste aan u vandaag nog te reageren. Klik dus nu hier en vul direct uw formulier in.

De munt is geslagen ter viering van Malta's voorzitterschap van de raad van de Europese Unie in 2017. Malta was voorzitter van 1 januari tot en met 30 juni en had het stokje overgenomen van Slowakije. Eén van de meest memorabele momenten uit deze periode is waarschijnlijk dat het Verenigd Koninkrijk officieel zijn vertrek uit de EU aankondigde.

De Sterling zilveren 10 Euro is geslagen in de hoogst mogelijke kwaliteit, Proof. Hierdoor is het gedetailleerde muntontwerp een ware blikvanger. Om de Proof-kwaliteit te garanderen zijn alle munten direct na de slag één voor één voorzichtig verpakt in beschermende muntcapsules. Hierdoor ontvangt u een prachtige munt, zonder oneffenheden, indien u op tijd hier uw reservering plaatst.

De Maltese munt kan direct worden verzonden. Uw exemplaar wordt geleverd in een luxe presentatiecassette en is voorzien van het officiële Certificaat van Echtheid. Dit certificaat garandeert u dat u 1 van de slechts 2.500 munten wereldwijd in uw bezit heeft.

Ik wens u heel veel plezier met uw schitterende Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen