Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Ontdek de Big Five met deze schaarse zilveren munt

Jaarlijks gaan talloze mensen op safari in Afrika in de hoop de 'Big Five' te spotten. Ook ik wilde deze imposante dieren altijd al in het wild zien. Toen ik jaren geleden voor het eerst op bezoek was bij de Zuid-Afrikaanse Munt, was ik gelukkig in de gelegenheid om een dag naar het Kruger Park te gaan.

Dat werkbezoek heeft dus blijvende herinneringen opgeleverd, maar ook een blijvende partnerschap. Hierdoor kan ik u een hele bijzondere Herdenkingsmunt aanbieden die pas onlangs is geslagen. Deze officiële Zuid-Afrikaanse Luipaardmunt van 1 Troy Ounce puur zilver ligt namelijk voor u klaar.

Ik raad u echter wel aan om er snel bij te zijn. De interesse in eerdere munten waarop één van de Grote Vijf van Zuid-Afrika was afgebeeld, was overweldigend. Veel groter zelfs dan het aanbod. Klik daarom hier om naar uw persoonlijke bestelformulier te gaan en uw Luipaardmunt af te roepen.

Zoals u op de afbeelding kunt zien, is de munt verpakt in een luxe verzamelverpakking. Deze blisterverpakking kan worden opengevouwen waardoor de munt aan beide zijden te bekijken is. Bovendien bevat de blister veel interessante informatie over de Big Five en over luipaarden in het bijzonder.

De officiële verpakking functioneert tevens als een hoogwaardig Certificaat van Eigendom. Op de achterzijde vindt u alle numismatische gegevens van deze Herdenkingsmunt in Brilliant Uncirculated kwaliteit. Zo heeft de munt een nominale waarde van 5 Rand en is deze vervaardigd van puur (999/1000) zilver.

De term Big Five is ontstaan in de 19e eeuw in de jachtwereld. De vijf dieren die tot de Big Five behoren zijn de buffel, de leeuw, de luipaard, de neushoorn en de olifant. Zij stonden toen bekend als de meest gevaarlijke dieren om op te jagen op het Afrikaanse continent. Voor de meeste mensen heeft de term vandaag de dag gelukkig een andere betekenis. Nu wordt het geassocieerd met het spotten van de dieren tijdens een wildsafari.

Overigens, wist u dat er inmiddels ook een Europese Big Five is? Deze dieren zijn benoemd door de International Union for Conservation of Nature. Volgens de organisatie zijn de vijf machtigste en krachtigste dieren van ons continent de veelvraat, bruine beer, wolf, lynx en wisent.

Ik wens u heel veel plezier met uw schitterende Herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen