Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Bespaar tijdelijk € 10 op deze unieke set

Het is inmiddels bijna 25 jaar geleden dat de Euro officieel werd ingevoerd in twaalf landen. Ook in ons land. Daarom kan ik u vandaag zeer voordelig kennis laten maken met één van de populairste verzamelthema's van heel Europa: De Eurosets van alle Eurolanden.

Met de invoering van de Euro was een nieuw verzamelgebied geboren. Verzamelaars wereldwijd wilden de eerste sets met munten van de Eurolanden bemachtigen. Sindsdien is de interesse in deze sets eigenlijk alleen maar toegenomen. Wanneer een nieuw Euroland voor het eerst een muntset uitgeeft, is de vraag vaak zelfs groter dan het aanbod.

Echter, u heeft nu nog de unieke kans om de eerste officiële Euroset te bemachtigen van het land dat dit jaar is toegetreden tot de Eurozone: Kroatië. Ik heb deze gewilde set vier dagen voor u gereserveerd en met de kortingscode 2338EM235 bespaart u eenmalig wel € 10. Klik dus snel hier om uw kortingscode te activeren en direct naar uw bestelformulier te gaan.

Sinds de Euro is ingevoerd, is er maar een klein aantal landen toegetreden tot de Eurozone. Een land moet namelijk aan zeer strenge eisen voldoen voordat het de gemeenschappelijke munt mag invoeren. Daar gaan jaren overheen. Zo was Litouwen het voorlaatste land dat overging op de Euro - en dat gebeurde in 2015.

Met uw kortingscode ontvangt u de gewilde Euroset van het nieuwste Euroland tijdelijk voor slechts € 19,95 (in plaats van later € 29,95). Door de enorme vraag naar eerste Eurosets, ook van verzamelaars buiten Europa, kan ik de reservering niet langer dan vier dagen voor u vasthouden. Wanneer ik uw ingevulde bestelformulier niet op tijd ontvang, is de kans groot dat uw set wordt toegewezen aan een andere verzamelaar.

U ontvangt de eerste officiële Euroset van Kroatië 21 dagen geheel vrijblijvend op zicht. Indien u uw zending behoudt, verwerft u tevens het recht de schaarse sets van de overige Eurolanden te verzamelen. Periodiek zal u een andere Euroset worden aangeboden. U kunt zich op elk moment van de exclusieve reserveringslijst laten verwijderen. Een brief, e-mail of telefoontje volstaat.

Ik wens u heel veel plezier met deze bijzondere muntset.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen