Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Ontdek de beroemdste bezienswaardigheden in 24-karaat goud

Bent u er ook al eens geweest? Bij de Sagrada Familia in Barcelona? Ik wel. Diverse keren zelfs. En steeds is het er drukker en lijkt het bijna klaar. Maar binnenkort zou het dan echt af zijn. Afwachten zou ik zeggen.

Ik zou echter niet afwachten om deze exclusieve officiële 24-karaat goudbaar te bestellen met de afbeelding van de Sagrade Familia. Niet alleen omdat het een schitterende munt is, maar ook omdat wij u deze vandaag met een grote korting kunnen aanbieden. Niet € 89,95 wat hij later gaat kosten, maar als kennismaking voor € 59.95. Dat is € 30,- korting.

U ontvangt de korting met uw kortingscode: 2401EM272. Deze wordt automatisch voor u geactiveerd wanneer u op een link in de nieuwsbrief klikt. Klik dus snel hier om naar uw persoonlijke reserveringsformulier te gaan en uw munt voordelig af te roepen.

De Sagrada Familia trekt jaarlijks ruim 5 miljoen bezoekers. Het architectonische meesterwerk is ontworpen door de beroemde Antoni Gaudï en staat sinds 2005 op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Sinds de eerste steen is gelegd, is er vrijwel voortdurend aan de kerk gebouwd. Het doel is om de laatste toren in 2026 klaar te hebben. Precies 100 jaar na het overlijden van Gaudï.

De 24-karaats goudbaar is geslagen in de speciale verzamelkwaliteit Proof-Like. Mede door dit tijdrovende procedé is de oplage strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 7.500 exemplaren geslagen voor alle verzamelaars wereldwijd. Naar verwachting zal de vraag deze geringe oplage zeker overstijgen. Bovendien hebben wij voor België maar een zeer beperkt aantal munten beschikbaar.

De Sagrada Familia goudbaar maakt deel uit van de razend populaire muntenserie die de Beroemdste Bezienswaardigheden ter Wereld in goud vereeuwigt. Andere bezienswaardigheden zijn bijvoorbeeld de Eiffeltoren in Parijs, de Big Ben in Londen en het Vrijheidsbeeld in New York.

Elke bezienswaardigheid is afgebeeld op een Goudbaarmunt en geslagen in dezelfde hoogwaardige muntkwaliteit. Om de hoge verzamelwaarde te waarborgen, ontvangt u tijdelijk geheel gratis het officiële verzamelsysteem. Hierin kunt u elke Goudbaarmunt veilig, geordend en op representatieve wijze opbergen.

Indien u uw Sagrada Familia munt behoudt, verwerft u het exclusieve recht om ook de overige Beroemdste Bezienswaardigheden in puur goud te verzamelen. Dat betekent dat u periodiek, alleen als u dat wilt, één van de andere munten uit de collectie vrijblijvend wordt aangeboden. U kunt zich natuurlijk op elk moment van deze reserveringslijst laten verwijderen. Een telefoontje, e-mail of brief volstaat.

Ik wens u veel plezier met deze unieke toevoeging aan uw verzameling.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen