Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Uitverkochte Belgische 2 Euro tijdelijk weer beschikbaar

Dankzij uw inschrijving op deze nieuwsbrief, kunt u herdenkingsmunten uit landen van over heel de wereld verzamelen. Van Australië tot Zuid-Afrika. De speciale munt die ik u vandaag kan aanbieden, komt echter uit ons eigen land.

Deze zeldzame 2 Euro Herdenkingsmunt ter ere van het Europees Jaar van Ontwikkeling is geslagen in de hoogste muntkwaliteit: Proof. Door de uitzonderlijke kwaliteit, het belangrijke onderwerp en de zeer beperkte oplage was de set snel uitverkocht. Veel verzamelaars in binnen- en buitenland hebben toen hun kans gemist.

Misschien geldt dat ook wel voor u. Vorige week sprak ik echter met een collega-handelaar en die vertelde mij dat hij nog een paar exemplaren over had. Deze heb ik natuurlijk direct overgenomen. Mis deze buitenkans dus niet en klik snel hier om de schaarse Belgische munt te bemachtigen voor slechts € 49,95.

Proof is de hoogste kwaliteit die aan een munt kan worden toegekend. Voor deze munten zijn speciale gepolijste muntstempels en speciaal geprepareerde muntplaatjes gebruikt. Dit zorgt voor een gave hoog-spiegelende achtergrond. De munten worden één voor één geslagen, alleen met handschoenen vastgepakt en verpakt in luchtdichte muntcapsules. Hierdoor vertoont uw exemplaar geen enkel krasje of oneffenheid.

Om de hoge kwaliteit te waarborgen, is de munt verpakt in een hoogwaardige cassette. U ontvangt ook het officiële Certificaat van Echtheid. Daaruit blijkt dat u 1 van de slechts 15.000 munten ter wereld bemachtigt. De Belgische 2 Euro mag dan ook niet ontbreken in uw verzameling.

In het midden van de munt ziet een hand die een plantje vastheeft, met daarachter een wereldbol. Dit symboliseert de betrokkenheid van Europa bij het verhelpen van armoede in de hele wereld. Langs de rand van de munt staat in het Engels het thema: "European Year for Development" (Europees Jaar van ontwikkeling).

Voor het reserveren van de officiële Herdenkingsmunt in Proof-kwaliteit kunt u hier uw reserveringsformulier invullen. Ik raad u aan snel te reageren, want de beschikbaarheid is zeer beperkt.

Ik wens u veel plezier met deze gewilde 2 Euro munt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen