Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Maltese B.U. Set - Hagar Qim nu beperkt beschikbaar

Ik heb zeer goed nieuws voor u. U heeft vandaag de bijzondere kans om een exclusieve Maltese Euroset te bemachtigen. De officiële muntsets van Europese ministaten zijn altijd heel gewild onder verzamelaars, terwijl de oplages zeer strikt gelimiteerd zijn. Vaak zijn de sets hierdoor enorm beperkt beschikbaar in andere landen.

Vandaar dat ik slechts 50 exemplaren ter beschikking heb. Toen ik enkele maanden geleden ook muntset uit Malta aanbood, kwamen er veel meer dan 50 reserveringen binnen. Naar verwachting zal deze set dus zeker uitverkopen.

Om iedereen een eerlijke kans te geven, worden alle reserveringen strikt op volgorde van binnenkomst behandeld. Klik dus snel hier om direct naar de website te gaan en de zeldzame Maltese muntset te bestellen. Wie het eerst komt, het eerst maalt.

Op de officiële Euroset staat een uniek heiligdom centraal: de Megalithische tempel van Hagar Qim. Deze tempel is gebouwd tussen 3200 en 2300 voor Christus en behoort tot de oudste bouwwerken ter wereld. Niet voor niets staat het complex sinds 1980, samen met de andere Megalithische tempels van Malta, op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.

Uw set bevat maar liefst negen munten. U ontvangt alle Euromunten van 2017, oplopend van 1 Eurocent tot 2 Euro. Daarnaast bevat de set een officiële Maltese 2 Euro-Herdenkingsmunt waarop de Hagar Qim tempel is afgebeeld. Elke munt is geslagen in de hoge kwaliteit 'Brilliant Uncirculated' en voorzichtig verpakt in de representatieve verzamelverpakking.

Op de Hagar Qim munt, in de ster onder de muntafbeelding, ziet u het speciale muntteken 'F'. Dit betekent dat de munt is geslagen in Frankrijk door het gerenommeerde munthuis Monnaie de Paris. Het muntteken bewijst bovendien dat u 1 van de slechts 25.000 exemplaren in BU-kwaliteit in uw bezit heeft. De Hagar Qim munt is namelijk ook geslagen in de kwaliteit 'Uncirculated', maar deze exemplaren zijn niet voorzien van het speciale Franse muntteken.

Omdat er maar 50 exemplaren beschikbaar zijn, kan ik u helaas geen set garanderen. Ik kan u alleen aanraden zo spoedig mogelijk te reageren. Voorkom dus teleurstelling en vul nu uw bestelformulier in.

Ik wens u veel plezier met deze officiële muntset ter ere van een bijzonder Werelderfgoed.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen