Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Vanaf vandaag verkrijgbaar: Nederlandse BU Set 2024 - Lucht

Ook in dit nieuwe verzameljaar staat EuroCollect weer in dienst van de verzamelaar. Ik zal mijn uiterste best blijven doen om u op de hoogte te houden van de nieuwste munten, tijdelijke aanbiedingen en unieke verzamelkansen. Zo kunt u zich vanaf vandaag hier inschrijven voor de gloednieuwe officiële Nederlandse B.U. Set 2024.

Het is één van de meest verzamelde muntsets van Nederland. De oplage is beperkt tot slechts 11.500 sets. Eerdere sets met een zeer strikt gelimiteerde oplage waren soms al in een paar dagen uitverkocht. Reserveer dus direct via deze link, want op is op!

Uw B.U. Set wordt geleverd in de originele blisterverpakking en bevat alle Nederlandse Euromunten van 2024, oplopend van 1 Eurocent tot en met 2 Euro. Dit is een unieke kans voor u, want deze munten worden misschien niet allemaal in omloop gebracht.

Elke munt is geslagen in de hoogwaardige kwaliteit Brilliant Uncirculated. Dit betekent dat het de eerste exemplaren zijn die zijn geslagen met speciaal gepolijste muntplaatjes. Tevens worden de glanzende munten na het slaan met veel zorg in de beschermende en representatieve verpakking geplaatst.

Het is de derde jaarset in de populaire muntenserie waarin de vier elementen centraal staan. Zoals u op de afbeelding kunt zien, staat de set van dit jaar in het teken van 'Lucht'. Het thema van vorig jaar was 'Water' en van 2022 'Aarde'.

Uitgifte Officiële Nederlandse B.U. Set 2024
Thema De Vier Elementen - Lucht
Kwaliteit Brilliant Uncirculated
Oplage Slechts 11.500 - Bestel uw exemplaar snel hier
Nominale waarde 3,88 Euro
Uitgiftedatum 26 Januari 2024
Officiële uitgifteprijs Slechts € 29,95

De Nederlandse B.U. Set 2024 wordt pas later deze maand uitgegeven. Echter, ik wil u toch aanraden om u snel in te schrijven. Indien u de officiële jaarset nu reserveert, bent u namelijk gegarandeerd van een exemplaar.

Ik wens u alvast veel plezier met de nieuwste Nederlandse B.U. Set.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen