Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Het Jaar van de Draak in 24-karaat goud

Gisteren is het Chinees Nieuwjaar over heel de wereld ingeluid. Volgens de Chinese astrologie is het Jaar van de Draak begonnen. Een jaar dat beloften van succes, welvaart en geluk met zich meebrengt.

Om de belangrijkste Chinese feestdag extra luister bij te zetten, heeft de Britse Koninklijke Munt een schitterende gouden herdenkingsmunt uitgegeven. De oplage van dit waardevolle wettige betaalmiddel is strikt gelimiteerd tot slechts 2.888 exemplaren wereldwijd. Maar het is ons toch gelukt om een kleine partij naar België te halen.

Daarom heeft u nu de unieke kans om de officiële 24-karaats gouden Chinees Nieuwjaarsmunt aan uw verzameling toe te voegen. Ik adviseer u echter wel om op tijd te reageren. Door de beperkte beschikbaarheid heb ik geen exemplaar op uw naam kunnen reserveren. Klik dus snel hier en bestel de gloednieuwe munt direct, want OP=OP.

Er is elk jaar zeer veel interesse in Herdenkingsmunten ter viering van het Chinees Nieuwjaar. De munt die u hier kunt reserveren is dan ook enorm gewild in het Verenigd Koninkrijk. Men geeft graag een munt cadeau - zeker aan mensen die onder hetzelfde dierenteken zijn geboren. Maar andere verzamelaars vinden de munten gewoon mooi, zonder zich te verdiepen in de Chinese astrologie.

Uw 'Jaar van de Draak' munt is geslagen in puur (99,9%) goud en in de allerhoogste kwaliteit, Proof. Om deze hoge kwaliteit te waarborgen, wordt uw exemplaar geleverd in de hoogwaardige verzamelverpakking van de Britse Munt. Deze representatieve verpakking is genummerd. Het garandeert u dat u één van de weinige exemplaren ter wereld bemachtigt.

Op de gouden munt is op zeer gedetailleerde wijze een draak afgebeeld. Het wezen staat symbool voor kracht, wijsheid en succes. Mensen die in een Jaar van de Draak zijn geboren, worden gezien als charismatisch, intelligent en zelfverzekerd. Wist u dat bijvoorbeeld John Lennon, Al Pacino en Jeanne d'Arc zijn geboren in dit jaar?

Ik wens u een goed jaar toe en veel plezier met deze gloednieuwe verzamelaarsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen