Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Herdenkingsmunt ter ere van 100 Jaar Disney

Generaties zijn ermee opgegroeid. Met de avonturen van Mickey Mouse, Donald Duck en vele andere iconische Disney-figuren. Sinds de oprichting van de studio in 1923 is Disney uitgegroeid tot één van de bekendste, grootste en meest geliefde merken ter wereld.

Ik ben dan ook verheugd dat ik u nu een waardevolle officiële Disneymunt kan aanbieden. Deze unieke rechthoekige munt is geslagen in puur zilver en de hoogste kwaliteit. Echter, de oplage is zeer strikt gelimiteerd. Er zijn slechts 5.000 exemplaren geslagen en de munt is al bijna uitverkocht.

Hierdoor heb ik maar een beperkt aantal munten beschikbaar voor België. Door de enorme populariteit van alles wat met Disney te maken heeft, verwacht ik juist dat de vraag enorm zal zijn. Zorg er dus voor dat u op tijd bent en klik nu hier om de officiële Disneymunt te reserveren.

In 1923 kwamen Walt Disney en zijn broer Roy O. Disney bijeen in Hollywood om hun droom - een eigen animatiestudio - te verwezenlijken. Vijf jaar later bereikten zij hun grote doorbraak met de tekenfilm Steamboat Willie. Mickey Mouse speelde de hoofdrol, en groeide al snel uit tot een wereldwijde sensatie. Tot op de dag van vandaag is de muis een icoon voor 'The Walt Disney Company'.

Heeft u zelf goede herinneringen aan één of meerdere Disney-klassiekers? Dan zou deze officiële herdenkingsmunt een schitterende toevoeging aan uw verzameling zijn. Of misschien heeft u een familielid dat een Disney liefhebber is? Dan kan de munt een heel mooi cadeau zijn. Voor wie de munt ook is, ik raad u aan snel te reserveren. Alle reserveringen worden strikt op volgorde van binnenkomst verwerkt.

Omdat de munt is uitgegeven ter ere van het 100-jarig bestaan van Disney, zijn historische karakters in het uiterst gedetailleerde ontwerp verwerkt. Op de voorzijde ziet u Mickey Mouse en zijn vrienden: Minnie Mouse, Pluto, Donald Duck, Daisy Duck, Goofy, en Knabbel en Babbel. Herkent u ze allemaal?

Ook op de andere zijde is, dit keer in het groot, Mickey Mouse afgebeeld. Links van de muis ziet u een speels patroon met daarin andere wereldberoemde figuren uit de Disney films en stripverhalen. Rechts zijn de nominale waarde van 10 Euro en de afkorting RF (République Française) weergegeven.

De officiële Disneymunt is vervaardigd van puur (99,9%) zilver en geslagen in Proof-kwaliteit. Dat is de hoogste kwaliteit die een munt kan hebben. De herdenkingsmunt wordt geleverd in de luxe presentatiecassette van het Franse munthuis Monnaie de Paris. Ook ontvangt u het authentieke Certificaat van Echtheid. Hieruit blijkt dat u 1 van de slechts 5.000 exemplaren ter wereld bemachtigt.

Ik wens u veel plezier met deze unieke zilveren herdenkingsmunt.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen