Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

George Michael geëerd met Britse herdenkingsmunt

Misschien heeft u het nieuws al gehoord of gelezen? De officiële George Michael munt is vanaf vandaag verkrijgbaar. De Britse Koninklijke Munt heeft het ontwerp van dit gloednieuwe eerbetoon aan een muziekicoon vanochtend onthuld.

De herdenkingsmunt is pas net aangekondigd, maar de interesse blijkt al enorm te zijn. Hierdoor verwacht ik dat de vraag de geringe beschikbaarheid zeker zal overstijgen. Dat was immers ook het geval met Britse munten ter ere van Queen, David Bowie en The Rolling Stones. Klik daarom snel hier en bestel uw George Michael munt vandaag nog, want OP=OP!

George Michael (1963 - 2016) was één van de succesvolste zangers uit de jaren 80 en 90. Zijn eerste successen behaalde hij met Wham! en daarna bracht hij vele hits uit als soloartiest. Ook in Belgiël veroverde de zanger de hitlijsten met nummers zoals Careless Whisper, Faith en zijn duet met Aretha Franklin, I Knew You Were Waiting (for Me). Net zoals de eerdere Britse herdenkingsmunten voor muzieklegendes, is deze George Michael munt geslagen in verschillende kwaliteiten. U kunt de officiële uitvoering in BU-kwaliteit bestellen op deze pagina voor slechts € 19,95. Deze munt wordt geleverd in een uitvouwbare verpakking boordevol informatie over de muzieklegende.

Echter, u heeft ook de unieke kans om de exclusieve gekleurde George Michael munt in puur (99,9%) zilver te bemachtigen. Indien u deze uitvoering aan uw verzameling wilt toevoegen, raad ik u echt aan om nu te reageren. De zilveren munten met kleur zijn vaak als eerste uitverkocht.

Tot slot heb ik een zeer klein aantal George Michael munten in waardevol 24-karaat goud tot mijn beschikking. De wereldwijde oplage is strikt gelimiteerd tot slechts 300 exemplaren. Het grootste deel is bestemd voor de Britse markt. Als u zich bedenkt dat miljoenen mensen fan zijn van de liedjes van George Michael, is één ding zeker. Ook deze uitvoering zal snel uitverkopen.

Ik wens u veel plezier met deze officiële Britse herdenkingsmunt ter ere van George Michael.

Deel het bericht

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen