Blijf op de hoogte

Bekijk al onze nieuwsbrieven en nieuwsberichten

Nieuwe Belgische 10 Euro ter viering van 75 jaar NAVO

Het is morgen precies 75 jaar geleden dat de NAVO werd opgericht. Het doel van dit bondgenootschap was duidelijk: de vrijheid en veiligheid beschermen van de landen die lid zijn. Dat is nu misschien wel belangrijker dan ooit.

België is één van de stichtende landen van de NAVO. En natuurlijk is het hoofdkwartier in Brussel gevestigd. Daarom geeft ons land een schitterende zilveren 10 Euro uit ter herdenking van 75 Jaar NAVO. U kunt deze gloednieuwe munt vanaf vandaag hier reserveren. De munt is nu nog verkrijgbaar aan de officiële uitgifteprijs van slechts 54,95 € !

Vanwege het actuele onderwerp verwacht ik dat er zeer veel interesse in de munt zal zijn. Niet alleen in ons land. De oplage is echter beperkt tot slechts 3.000 stuks wereldwijd. Mis uw kans dus niet en klik snel hier om uw NAVO-munt direct te bestellen

De NAVO, de ‘Noord-Atlantische Vredesorganisatie’, is opgericht in 1949. Vlak na de Tweede Wereldoorlog dus. Daarmee is het één van de langstlopende allianties in de geschiedenis. Het bondgenootschap bestond aanvankelijk uit 12 landen: België, Canada, Denemarken, Frankrijk, IJsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Portugal, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten. Vandaag de dag zijn 31 landen uit Europa en Noord-Amerika lid van de NAVO.

Op de themazijde van uw munt ziet u, groot in het midden, het logo van de NAVO. Daarachter is een wereldbol uitgebeeld die is opgebouwd uit vele kleine stippen. Dit symboliseert het internationale karakter van het politiek en militair bondgenootschap. Op de andere zijde is het portret van onze Koning afgebeeld, tezamen het Koninklijk Monogram, de nominale waarde en het uitgiftejaar.

De Belgische 10 Euro Herdenkingsmunt is geslagen in de hoogste kwaliteit en wordt geleverd het officiële Certificaat van Echtheid. Hieruit blijkt dat u 1 van de 3.000 stuks wereldwijd in uw bezit heeft. U ontvangt tevens een luxe etui waarin u uw munt veilig kunt bewaren. U dient dan wel snel uw interesse aan ons door te geven. 

"Goed verzorgd, en snel geleverd!"

Veel tevreden verzamelaars gingen u voor

Wim van W. raadt EuroCollect.be aan

Correcte info en behandeling van wat aangeboden wordt.

Rony D. raadt EuroCollect.be aan

Verzorgde bestellingen en duidelijke communicatie ! Blij met mijn initiatief om te bestellen bij jullie !

Raymond T. raadt EuroCollect.be aan

Wel bedankt voor het mooie muntstuk !

© EuroCollect | Algemene voorwaarden | Privacybeleid | Cookie-instellingen